Giustozzi Accordions & Diatonics

Deze Italiaanse accordeonfabriek is opgericht in het jaar 1946. Maar het eerste voorbeeld van accordeon Gardner dateert al uit 1924 en dat staat tentoongesteld in het Internationale Accordeon Museum te Castelfidardo in Italië.
 
Door de jaren heen was het een passie voor de verschillende samenwerkende familieleden om hoogwaardige accordeons te bouwen.
 
De firma heeft tot 1978 met veel succes accordeons verkocht in Italië en is daar ook zéér gewaardeerd, vanaf die tijd zijn ze ook over de landsgrenzen gegaan en daar zijn ze ook bekend en gewaardeerd geworden, zij leveren instrumenten wereldwijd!
 
Vanaf 1978 was Alberto de enige eigenaar en wordt geflankeerd door zijn zoon Giampiero Giustozzi, die met dezelfde passie alle geheimen van het bouwen gebruikt om top accordeons te bouwen. Zij profiteren van de nieuwe technologie en combineren die met traditie en innovatie. Binnen enkele jaren na 1978 waren ze dan ook bekend in alle continenten.
 
In 2007 na de vroegtijdige dood van Alberto, is de firma in handen van zijn zoon Giampiero de huidige eigenaar, die trots kan zijn op de bereikte resultaten voor het merk Giustozzi.
 
Er is zelfs een certificering afegeven door het Consortium Muziek Marche en dat geeft de garantie dat ieder instrument een 100% kwaliteit van vakmanschap in zich heeft!
 
Dus de handgebouwde Giustozzi instrumenten hebben een oude traditie met de nieuwste technologie gebruikt om een hoge kwaliteit af te leveren aan hun klanten. Het programma bestaat uit een uitgebreide collectie pianoklavier-accordeons, knop-accordeons en diatonische harmonica’s. Er is dan ook heel veel mogelijk om de instrumenten speciaal naar wens voor u te personaliseren!
 
Giustozzi instrumenten worden geleverd aan:

  • Particulieren. ON-LINE VERKOOP VOOR DE BESTE PRIJZEN door: Special Products Holland.
  • Handelaren / wederverkopers / muziekleraren en accordeonverenigingen-orkesten.
  • Directe en exclusieve fabrieksagent voor Nederland: Hans Torbijn. ( Leveringen ex factory Italy ! )
  • Directe import zonder tussenhandel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden !